Wat is jouw superpower?

Geld verdienen is makkelijk als je weet wat het is, dat jou anders maakt. Ik noem die gaven mijn superpowers. Deze dingen zijn bijna moeiteloos voor je om te doen, je kunt je waarschijnlijk niet voorstellen dat iemand je ervoor zal betalen.

Het zijn de dingen waarvan je denkt "iedereen wéét dat toch?!".

Om je superkracht te vinden is het belangrijk om de mensen om je heen te vragen wat je hebt gedaan om ze te helpen op een bepaald moment in hun leven.

En waar je ze nu mee kunt helpen. Waar ze nog steeds dankbaar voor zijn, vandaag, dat ze kunnen zien hoe je iets voor hen hebt veranderd.

En dit hoeft niet alleen in zaken te zijn, dit kan ook persoonlijk zijn. Als je goed bent in het inspireren van mensen, is het belangrijk dat je dat ook weet.

Als je je superkrachten kent, kun je die aftappen en proberen te zien welke je sterker kunt maken. Versterk ze en bouw je bedrijf er echt omheen.

En die mensen om je heen kunnen je superkrachten zien. Ze weten waar je ze mee kunt helpen. Maar het is niet makkelijk voor je om dit voor jezelf te zien.

Daarom wil ik je uitnodigen om een bericht te plaatsen op sociale media en te vragen: wat heb ik ooit gedaan om je te helpen? En waar ben je tot op heden nog steeds dankbaar voor?

Om jouw superkracht te vinden.

Als dit te ver uit je comfortzone is, bel dan de mensen om je heen, die belangrijk voor je zijn. Die mensen waar je mee praat, die mensen die je vertrouwen en vraag ze gewoon, wat heb ik ooit voor je gedaan, om je te helpen, waar je nog steeds dankbaar bent voor vandaag?

Zodat je kunt beginnen met dingen te doen die je natuurlijk goed af gaan, meer betekenis geven aan je leven en uiteindelijk je gelukkig maken in het leven, liefde en zaken.

Ik geloof in jou, iedereen heeft een superkracht in zich, dat naar buiten wil komen. Het is jouw beurt om te schitteren. Pak het met beide handen en laat nooit los.

Liefs, trish.

trisha

Over de auteur

Patricia van der Stek, oprichter van trisha.nl, is een gepassioneerde online marketeer en professionele nerd met jarenlange ervaring in het helpen van bedrijven en zelfstandige professionals om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun doelen te bereiken. Gedreven door creativiteit en technologie, deelt ze haar kennis en expertise op trisha.nl in de vorm van praktische tips, tutorials en inspirerende artikelen, en blijft ze altijd op zoek naar innovatieve manieren om ondernemers te helpen slagen in de steeds veranderende digitale wereld.

Patricia van der Stek

Ontdek welke weggever past bij jouw bedrijf

Chat openen
Hey! Waar kan ik je mee helpen?