Boost Je Bedrijf Online Programma voor meer online zichtbaarheid

Met BoostJeBedrijf V2.0 zet je in 12 weken je bedrijf klaar voor online succes met begeleiding in de vorm van 3 maandelijkse groepscalls.

Het Boost Je Bedrijf Online programma is opgebouwd in diverse modules. Je kan de roadmap volgen of zelf kiezen waarmee je het eerst aan de slag gaat.

Zie het als een soort Netflix maar dan om te leren en jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Eenvoudige, praktisch toepasbare stappen om jou en je bedrijf online zichtbaar te maken. 

De aanschafprijs betaal je eenmalig, je blijft toegang houden tot de leeromgeving en de eventuele nieuwe lessen.

Nieuw: Boost Je Bedrijf V2.0

Wil jij Online Zichtbaarder worden?

Leer alles wat er nodig is om online écht zichtbaar te worden en op te vallen in jouw vakgebied.

Deze uitgebreide, stap-voor-stap online cursus
die is ook goed te volgen is als je totaal niet technisch bent.

Schrijf je hier direct in

Wat kan je verwachten van BoostJeBedrijf V2.0?

 • Leer je bedrijf online zichtbaar maken en je omzet te verdubbelen
 • Leer met slimme en snelle tips maximale aandacht te krijgen op internet voor jouw product of dienst
 • Optimaliseer je website, zet effectief sociale media in en leer mijn technieken zoals ik ze ook in zet bij mijn grotere klanten
 • Alles in jip-en-janneke-taal, begrijpelijk, to-the-point en snel - zelfs als je helemaal niet technisch bent
 • Ondersteuning voor je vragen tussendoor in de community zodat je nooit zomaar vastloopt

Over Boost Je Bedrijf V2.0

In 9 weken tijd word je meegenomen langs alle facetten die je nodig hebt om je bedrijf online op de kaart te zetten. In de actieve community kan je elke dag je vragen stellen en de maandelijkse Q&A sessies zorgen ervoor dat je niet meer vastloopt.

Fb Ads

Samen gaan we je advertenties instellen en onderzoeken welke doelgroep voor jouw bedrijf werkt zodat je optimaal zichtbaar wordt op sociale media én aangesloten websites.

Social media planning

Leer je content en afbeeldingen maken en inplannen op een manier die voor jou werkt zodat je elke dag zichtbaar bent en bezoekers naar je website trekt.

Bepaal je branding

Kies je huisstijl of zet de puntjes op de i. Met het bepalen van je kernwaarden zet je een ijzersterke uitstraling neer en bouw je verder aan je merk.

SEO je website

Optimaliseer je website zodat je gevonden wordt in de zoekmachines. Vergroot het verkeer naar je website en domineer de zoekresultaten.

Maak je weggever

Met een weggever kan je je e-maillijst uitbouwen en jouw publiek makkelijker bereiken. Je leert hoe je een weggever maakt en op je website plaatst.

Funnels

Met een funnel leg je een systeem aan waarmee je op de automatische piloot in contact blijft met de mensen op je e-maillijst en zij jouw product leren kennen en kunnen kopen.

E-mail Marketing

Zet je e-mailmarketing systeem op, plaats je inschrijfformulieren op je site, word zichtbaar via je campagnes en nieuwsbrieven en bouw je lijst en klant betrokkenheid verder uit. 

Social Media Succes

Zet je zichtbaarheid goed neer op verschillende platformen en zorg voor langdurige zichtbaarheid in Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

Bonus 1

Funnel Training

In deze training leer je wat funnels zijn en hoe je deze kan inzetten. Maak je break-even funnel zodat je na het aanvragen van een weggever een band opbouwt met jouw (potentiële) klant op de automatische piloot.

Bonus bij Boost Je Bedrijf V2.0 - t.w.v. € 247,-

Bonus 2

Bloggen voor meer traffic

Je hoeft geen copywriter te zijn om goede blogs te kunnen schrijven. In deze training krijg je 26 templates voor het schrijven van converterende blogs die zorgen voor meer verkeer naar je website en je e-maillijst laten groeien.

Bonus bij Boost Je Bedrijf V2.0 - t.w.v. € 247,-

Bonus

Maak je eigen website met WordPress Basics

In deze gloednieuwe online training leer je zonder technische voorkennis, stap voor stap, in je eigen tempo hoe je een WordPress website bouwt.


Wil je producten, workshops of e-books verkopen, dan heb je ook een webshop nodig. In de speciale WooCommerce module leer je hoe je zelf eenvoudig je producten aanmaakt en kan verkopen.

T.w.v. € 247,-

boost je bedrijf - V2.0

 € 995 € 795 

 • Direct toegang
 • Onbeperkte tijd toegang tot de training
 • Eenmalige aankoop
 • 3x per maand Live calls & community
 • Bonus: WordPress Basics
 • Bonus: Funnel Training
 • Bonus: Blog Training


Onbeperkte tijd toegang

Leer in een tempo dat past bij jouw schema. Je toegang is onbeperkt en alle modules zijn onafhankelijk van elkaar te volgen.


Je krijgt automatisch toegang tot de updates en nieuwe lessen.

Wat anderen zeggen...

Wie ik ben?..

Patricia van der Stek

Maar je kent me wellicht beter als trisha. Mijn expertise ligt op het helpen van kennisondernemers, coaches en consultants om klanten naar zich toe te trekken wanneer ze die nodig hebben.


Ik werk met ondernemers die meer klanten willen, meer inkomen wensen en meer controle willen over de omzet die ze maken in verhouding tot de uren die zij werken.

Dit bereik je door een optimale (online) zichtbaarheid en het slim inzetten van de tools en kanalen die je voor handen hebt.

Vaak gestelde vragen

Hoe lang blijf ik lid?

Je lidmaatschap is onbeperkt. Voor de eenmalige actieprijs blijf je zo lang lid als je wilt.

Krijg ik ook updates / nieuwe lessen?

Yes! Het programma wordt nog steeds uitgebreid. De nieuwe lessen worden aangekondigd in het weekoverzicht en automatisch aan de ledenomgeving toegevoegd.

Kan ik ook vragen stellen?

Je kan sowieso terecht in onze hechte community van bijna 200 ondernemers.

Daarnaast is het ook mogelijk om in de Q&A sessies live je vragen te stellen. De data hiervoor staan in de community aangekondigd.

Een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan even een mail naar trisha@trisha.nl

© 2021 trisha.nl - Alle rechten voorbehouden