In 6 maanden je hele online business op de rit

Stap voor stap zetten we samen je bedrijf klaar voor het online zaken doen. Van je aanbod tot je funnels, ads en meer!

De volgende ronde van Premium start begin 2022.

Ben je op het punt aangekomen dat je écht wilt doorpakken, maar je weet niet hoe?

Met Premium kan je strategisch verder bouwen aan je bedrijf. Bespaar tijd door alleen de dingen te doen die echt werken, stap voor stap, onder begeleiding en met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers.

Het 6 maanden Premium traject


Elke maand staat er een andere module voor je klaar. 

Maand 1 - Je aanbod

In de eerste maand gaan we aan de slag met je offerings; je producten, diensten en pakketten zodat je naadloos aansluit bij de vraag vanuit de markt.

Maand 2 - Funnels & Blogs

In maand twee staan je funnels centraal. Leer bloggen en ontdek waar jouw potentiële klanten op zoeken. Je mailinglijst zal groeien en je aanbod verwerken we in de funnels, zo krijg je een stroom aan leads wanneer jij wilt.

Maand 3 - Website & SEO

In de derde maand staan je website, copywriting en SEO centraal. In deze module ga je stijgen in de zoekresultaten en zorg je dat de teksten op je website jouw potentiële klant aanspreken.

Maand 4 - Sociale media & Ads

In maand vier ga je aan de slag met je sociale media kanalen. Je leert welke advertenties en teksten je in kunt zetten om je bezoekersaantallen en leads te vergroten. Met minimale inspanningen leer je je bereik te vergroten en je omni-presence te realiseren.

Maand 5 - Sales & Acquisitie

Leer (telefonische) klantgesprekken te voeren, om te gaan met bezwaren en integreer de mogelijkheid voor het boeken van een afspraak met jou in je website en funnels als start van je acquisitiefunnel.

Maand 6 - Optimalisatie

In de laatste maand gaan we alle gaten dichten en optimaliseren. Lanceringen en challenges komen ook aan bod in maand 6.

Daarnaast biedt Premium je


Kickstart sessie

Bij het Premium traject krijg je een persoonlijke kickstart sessie, zodat je direct weet waar je nu mee aan de slag kunt om je succes te versnellen. Plan direct jouw gewenste tijdstip in de agenda en pas het traject aan aan jouw behoeften.

Mastermind / Groepscalls

Je mag aansluiten bij de live Q&A calls waarin we gaan sparren over de zaken waar je nu tegenaan loopt, waar je je nieuwe ideeën kunt toetsen, kunt sparren of je laten inspireren.

Betrokken community & Lives

Een kleine groep van zeer betrokken ondernemers, die precies staan waar jij nu ook staat en als je klankbord kunnen dienen voor feedback & inspiratie.

Stel je brandende vragen in de groep en krijg antwoord van mij persoonlijk.

Bonus modules

Leer alles wat je moet weten om zelf te kunnen starten met het geven van webinars, hoe je een online training maakt en verkoopt, hoe je jouw bedrijf financieel gezond houdt en nog veel meer.

If not now, then when my dear?”

Premium Kickstart sessie

Je begint het Premium traject met een Kickstart sessie van 1 uur, zo weet je direct waar je je aandacht op moet focussen. In dit online 1:1 gesprek bespreken we je bedrijf en wat je eerste stap richting succes gaat zijn.

Wat anderen Zeggen


"


De laagdrempelige toegankelijkheid en de heldere uitleg en snelle helpende antwoorden. Super!


Sabine Jansen 

Lifefullness Coaching

"


Trisha is lekker direct en concreet. Ze heeft ontzettend veel kennis van online zichtbaar worden en deelt dat met passie.

 

Wij (VeerkrachtManagement), leren veel van haar.


Marie-Chantal Hoppenbrouwers
VeerkrachtManagement

"


Social media bestaat uit meer dan blogposts en foto's plaatsen.


Patricia helpt je in heldere stappen tot een gestructureerde strategie voor meer zichtbaarheid en resultaat.


Antal

Reflexions

Ga voor maximaal success - VIP


Als VIP in het Premium traject krijg je nóg meer begeleiding.


Naast alle voordelen van Premium krijg je ook nog elke maand een persoonlijke 1:1 sessie van 40 minuten en 1:1 kickstart sessie van 1 uur, in te plannen wanneer het jou uitkomt.

WIE IK BEN...
Patricia van der Stek

Maar je kent me wellicht beter als trisha. Mijn expertise ligt op het helpen van kennisondernemers, coaches en consultants om klanten naar zich toe te trekken wanneer ze die nodig hebben.


Ik werk met ondernemers die meer klanten willen, meer inkomen wensen en meer controle willen over de omzet die ze maken in verhouding tot de uren die zij werken.


Ik help daarin met het automatiseren van de acquisitie van klanten en het afleveren van producten in minder tijd.


De volgende
Stap


Boek je gratis call

En ontdek wat jouw volgende stap kan zijn in je bedrijf

© 2021 | trisha.nl | Alle rechten voorbehouden.