Maak je eigen WordPress Website en webshop
met de Online Training WordPress Basics

In deze gloednieuwe online training (2022) leer je zonder technische voorkennis, stap voor stap, in je eigen tempo hoe je een WordPress website bouwt. Wil je producten, workshops of e-books verkopen, dan heb je ook een webshop nodig. In de speciale WooCommerce module leer je hoe je zelf eenvoudig je producten aanmaakt en kan verkopen.

Je krijgt direct toegang tot de online training.

Schrijf je hier direct in en begin vandaag nog

Wat kan je verwachten?

Je leert met de online training WordPress Basics binnen een halve dag je basis neerzetten en je website "from scratch" op te bouwen.
Voor het maken van de rest van de website, heb je gemiddeld 1 tot 3 weken nodig.

WordPress Installeren

Je start met het zelf installeren van WordPress (One-Click). Je leert over menu's, pagina's, thema's en meer. Alles stap-voor-stap en in begrijpelijke taal.

Aanbevolen plugins

In deze module leer je welke plugins je écht nodig hebt, wat je moet doen om aan de slag te kunnen en welke het meest gebruikt worden. 


WordPress gebruiken

In deze module leer je hoe de editor werkt en ga je starten met het maken van je contactpagina. Je krijgt ook nog extra informatie over het veilig updaten, widgets gebruiken en uitgelichte afbeeldingen toevoegen.

Webshop maken

Als je van plan bent e-books, trainingen of fysieke producten te gaan verkopen, heb je een webshop nodig. In deze module leer je alles wat je nodig hebt om WooCommerce op te zetten en je eerste betalingen te ontvangen.


Webshop vullen

Je leert in deze module alle ins-and-outs voor het vullen van je webshop. Het maakt niet uit of je een webshop met producten wil of een speciale salespage. Je krijgt alles uitgelegd en straks is het gesneden koek voor je.

Website vullen

Geef je nieuwe website de look and feel naar jouw keuze, vul je website met de pagina's die jij wenst. Verzinnen wat je moet schrijven is verleden tijd vanwege de basis copywriting tips die je krijgt.

Bouw je website

Online Training


97

  • Direct toegang tot WordPress Basics
  • Onbeperkte tijd toegang tot de training
  • Eenmalige aankoop
  • Zelfstudie
  • Bonus: WordPress SEO Basics Training
  • Bonus: Sales Pages Training

Vaak gestelde vragen:

Voor wie is het?

Hoe werkt het precies?

Ik ben niet technisch, kan ik dan ook meedoen?

Ik heb nog geen domeinnaam / hosting

Waarom heb ik een webshop nodig?

2022 Trisha.nl

Chat openen
Hey! Waar kan ik je mee helpen?