Kom samenwerken met andere ondernemers tijdens de Co-Working Dag

Met professionele hulp van Trisha hoef je niet meer vast te lopen en kan je jouw projecten meteen goed afronden!

Waarom een Co-Working Dag?


Tijdens de speciale Co-Working dagen kan je aan de slag met datgene waar jij aan wilt werken. Omdat je direct hulp kan krijgen als je vastloopt kan je pas écht meters maken.

Over-de-schouder support

Loop je vast? Vraag het trisha!

Gelijkgestemde ondernemers

Tijdens een co-working dag zijn er ook andere ondernemers aanwezig waarmee je kennis kunt uitwisselen en netwerken.

Geheel verzorgd

Wij zorgen voor een uitgebreide lunch, sterk en snel internet, hapjes en drankjes en een inspirerende omgeving om in te werken.

Wanneer kan je deelnemen?Voordat je aan de slag gaat met mijn hulp, is het fijn als je minimaal één training, workshop of cursus van me hebt gevolgd zodat je precies weet waarbij ik je kan helpen.

Stel me al je vragen over websites, funnels, e-mailmarketing, digitale producten en meer. Naast de co-working dagen is er ook ondersteuning op 2-wekelijkse basis via de Q & A Calls in het Boost Je Bedrijf programma waardoor je nooit meer vast hoeft te lopen.

Patricia van der stek (trisha) - Ondernemers Adviseur

De Co-Working dagen worden gegeven in ons kantoor in Oud- Beijerland.

Oost Voorstraat 84
3262 JH  Oud Beijerland
tel: 010 381 0850

Wat anderen zeggenGeweldige meters gemaakt en een lading aan nieuwe ideeën dankzij de co-work dag bij Trisha. Inspiratie, vragen snel opgelost, nieuwe kennis en netwerken allemaal in 1 dag. Mega waardevol voor mij in het soms 'eenzame' bestaan van een zzp-er.

Pauline Gispen

PaulineGispen.com

Wat ben ik zonder Trisha.!Door haar kennis kan ik mijn ideeen tot uitvoering brengen. Ik had nooit gedacht dat ik zover zou komen. Heel fijn om een hele dag met leuke vrouwen aan je eigen bedrijf te werken. Ik vind het erg waardevol. Doordat Trisha je meteen kan helpen (of de andere deelnemers) kan je stappen maken! Absoluut een aanrader.

Lianne van Beek

Eten Uit Je Tuin

De coworking dagen zijn erg waardevol. Je kunt sparren met collega's en als je het even niet meer weet is Trisha er om je vraag te beantwoorden en te fixen zodat je weet verder kunt. Ik werk zoveel weg op deze dagen.
Ook de Content Club op locatie is erg nuttig. Hulp en overleg zonder drempels. Aanrader!

Anneke Ypma

AnnekeYpma.nl

De co-working dag bij Trisha was heel zinvol en leuk. Ik had meerdere keren een moment dat ik ergens tegenaan liep en dan is het heel fijn dat je vragen kunt stellen of even samen kunt brainstormen zodat je direct weer verder kunt met je project. Trisha heeft een enorme bal aan kennis en deelt dit graag om je te helpen. De hele dag was op en top verzorgd. Het is zeker een aanrader als je gefocust wilt werken aan je bedrijf.

Helen Kho

KhoWorks.nl

Super fijn om samen met meerdere tegelijk in de workflow te komen. Patricia heeft zoveel kennis, geeft goede adviezen, een echte professional in haar vak. Zo waardevol dat zij er is om je vragen te beantwoorden, waardoor je direct kunt doorpakken. Ik verzet zoveel meer werk op zo'n dag. Ook tof dat er ook onderling mooie contacten en samenwerkingen ontstaan, dat is een extra bonus! Een echte aanrader!

Karlijn Vrolijk

SmartDifference.nl

Een echte aanrader, hulp van Patricia en ook van elkaar. Gezellig zelf werken maar toch ook vragen kunnen stellen en geholpen worden. Het ging als vanzelf. Ik heb het als zeer productief ervaren en daar ook nog heerlijke lunch bij. Mooi pand en goede internet verbinding. Ik zeg...Aanrader!

Diana Gommers

Aloe voor U

Chat openen
Hey! Waar kan ik je mee helpen?