ONLINE CURSUS: DIY btw voor ZZP

Dé doe-het-zelf cursus voor jouw zakelijke boekhouding

Schuif jij je administratie ook voor je uit?

Omdat je onzeker bent of je het wel goed doet en daarom liever de boekhouder betaalt? Omdat het zoveel tijd kost? Of omdat je er gewoonweg een hekel aan hebt?

In de online cursus DIY BTW voor ZZP leer je alles wat je moet weten om zélf je btw aangifte te doen - zonder irritatie, hoofdpijn en stress.


Wat de online DIY btw ZZP cursus jou oplevert

 • Je hoeft nog maar een fractie van de tijd te besteden aan je administratie
 • Je bent altijd up to date van de laatste slimmigheden om nog meer geld te besparen
 • Je hoeft niet meer elke keer opnieuw zelf uit te zoeken hoe het werkt
 • Je bent altijd automatisch op de hoogte van nieuwe regels en wijzigingen
 • Je hoeft niet meer wekenlang tegen je btw-aangifte aan te hikken (wat je onbewust heel veel energie kan kosten)
 • Je hoeft géén dure boekhouder in te schakelen (waardoor je vaak onderaan de streep nog niets overhoudt)
 • Je kunt op elk moment de video’s in de cursus bekijken om weer even te checken hoe het zit
 • Je hoeft je niet meer elk kwartaal gestrest, angstig of onzeker meer te voelen dat je iets verkeerd doet (en achteraf moet bijbetalen)
 • Je administratie is super overzichtelijk

Een vliegende Start

Ga meteen aan de slag met onze duidelijke uitleg en maak een vliegende start!

Afhankelijk van de omvang van je administratie kan je binnen één
dagdeel
het programma doorlopen
én je aangifte doen.

Leer alle ins en outs. Alles wat je moet weten over de BTW. Hoe je het berekent, wanneer je het terug kan vragen (of niet) en de geldende tarieven.

Kant en klaar DIY btw voor ZZP Excel programma: In één oogopslag kun je zien wat je inkomsten en uitgaven zijn en hoeveel je terugkrijgt/moet betalen
– in dezelfde layout als bij de belastingdienst.

 Heldere, korte video's

Leer eenvoudig facturen maken met
de geldende wettelijke eisen.

Krijg uitleg over de diverse administraties, zaken doen met het buitenland en wanneer en hoe je aangifte moet doen.

Ook de marge- en verleggingsregeling komen even aan bod.

Doorloop het programma waar en wanneer je wilt. Vanuit huis. Je favoriete koffietentje. In de trein. De cursus is ook geschikt voor telefoon en tablet.

Wil je weer even weten hoe het zit?
Ga op elk gewenst moment terug
naar de video’s zodat je nooit meer onnodig de fout in gaat.

 Laat geen geld liggen

We sluiten de cursus af met privégebruik, opnames, stortingen
en de Kleine Ondernemers
Regeling
(KOR).

Met de KOR kan het voorkomen
dat je zelfs helemaal geen btw
hoeft te betalen
of een flinke
korting
krijgt!

Ook leer je hoe jij jouw eigen auto
kan inzetten voor de zaak én hoe
je daar BTW op onderhoud en
brandstof van terug kan krijgen.


Je krijgt ook nog deze bonussen


BONUS 1: DIY BTW VOOR ZZP PROGRAMMA
________________________________________________________________________
Je krijgt gratis het DIY btw voor ZZP Excel programma.
Met dit programma doe je in een handomdraai gemakkelijk zelf je aangifte. Zie op elk moment van het jaar hoe je er financieel voor staat, simpel en snel.


BONUS 2: FACTUUR TEMPLATES
________________________________________________________________________
Maak snel facturen met Excel, helemaal aan te passen naar je huisstijl en logo.
Bereken zonder moeite de prijs, verzendkosten en btw.

Waarom dit het juiste moment is

 • Langer wachten verandert niets aan jouw financiële situatie. Is er een beter moment om geld te besparen dan nu?
 • Je zult zoveel tijd besparen met je administratie. Belangrijke uren die je voortaan in je bedrijf kunt steken of met je gezin kunt doorbrengen.
 • Alle uren die jij te lang bezig bent met je administratie kosten je indirect geld. Reken maar uit, hoeveel uur ben je tot nu toe bezig met btw-aangifte? En wat is je uurtarief? Dat zijn uren waarin je ook direct geld had kunnen verdienen.
 • Realiseer je dat er niemand zoveel geeft om jouw geld als jij! Op het moment dat jij je financiën in een te vroeg stadium uitbesteedt aan een boekhouder, zonder dat jij zelf goed weet hoe het zit, kun je nooit echt controle houden over je financiën. Dit kan je later in de problemen brengen.

Wie ben ik?


Ik ben Patricia van der Stek. Ondernemer sinds 2005,
bedrijfsadministrateur MKB en moeder van twee.

Mijn passie ligt in het helpen van mensen en mijn kennis te delen. Of het nu is bij de administratie of bij het vinden van nieuwe klanten, het ondernemen zit echt in mijn bloed.

Kennis die ik graag overbreng, waarmee ik echt een verschil kan maken. Ook voor jou.

Grip op je administratie is de eerste stap van succesvol blijven ondernemen. In mijn werk als financieel medewerker en later als bedrijfsadministrateur heb ik de administratie van zowel grote bedrijven en kleine bedrijven als “de bakker om de hoek” in handen gehad.

Ik zag ondernemers voortdurend tegen dezelfde problemen aanlopen. Vooral de kleinere en startende bedrijven willen geld besparen op hun administratie door het zelf te doen. Zeker als je pas net begint, heb je vaak de inkomsten nog niet om een boekhouder te kunnen betalen.

Ieder kwartaal zag ik weer de stress, angst en onzekerheid bij deze ondernemers als zij hun btw aangifte moesten doen.

Ze schoven het maar voor zich uit, totdat er geen andere keuze was dan te gaan zitten en de aangifte te doen. 

Steeds kreeg ik de vraag of ik kon helpen of even mee kon kijken. Keer op keer zat ik uit te leggen hoe het werkte, wat er de volgende keer anders moest en wat er goed ging of bijgesteld moest worden.

Na onze afspraak waren de ondernemers blij en opgelucht. Mét geld wat de volgende keer in je zak kan blijven omdat je tussendoor niet afhankelijk bent van je boekhouder voor de btw aangifte.

Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen, heb ik mijn kennis over de btw aangifte samengevat in een online cursus. Ik houd er van om mensen te helpen, om jou te helpen.

Mijn doel is om te zorgen dat jij zo min mogelijk btw hoeft af te dragen of zelfs geld terug krijgt. Dat is waar ik het voor doe! Ik kan niet wachten om jou te helpen met DIY btw voor ZZP.


Een geweldige cursus die ik aan iedere zzp-er kan aanraden!

Ik vond het gewoon een beetje eng om de administratie en btw aangifte zelf te doen! En ik voelde me niet geïnformeerd over al de regeltjes van de belastingdienst en ik had geen zin in uren zoeken op het internet.

Daarnaast dacht ik ook dat het heel moeilijk zou zijn. Ik had meteen meer rust in mijn hoofd en minder stress over de aangifte. Het blijkt helemaal niet zo moeilijk te zijn! Ik vond de spreadsheet heel erg fijn.

Het is duidelijk en gebruikersvriendelijk. Ook vond ik het handig om te weten hoe ik internationale facturen moeten bijhouden in mijn administratie - de cursus beantwoordde al mijn vragen.

De korte videos zijn ook heel fijn en heel duidelijk! Ik heb het gevoel dat ik in weinig tijd veel geleerd heb over mijn administratie en de btw aangifte met deze online cursus en daar word ik heel blij van. Een geweldige cursus die ik aan iedere zzp-er kan aanraden!

Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf en vond de cursus en support geweldig!

Erg zinvol en eenvoudig te volgen

Mijn angst was dat ik fouten zou maken en hierdoor problemen zou kunnen krijgen met de Belastingdienst.

Het viel me enorm mee, de duidelijke uitleg maakte het verschil.

Erg zinvol en eenvoudig te volgen.

KARIN KEIZER  //  Trends2Sparkle

Duidelijk, makkelijk, iedereen kan dit

Ik was bang dat het niet juist is wat ik invulde en dadelijk een flinke naheffing kreeg.

Het is heel erg fijn is om te weten hoe je er voor staat.

Duidelijk, makkelijk, iedereen kan dit.

CYNTHIA  //  Krea2Day

Een musthave voor iedere (startende) ondernemer

Voordat ik begon met het de online cursus DIY voor BTW was mijn zakelijke financiële situatie één grote chaos. Ik deed mijn btw-aangifte wel zelf, maar wist eigenlijk niet zo goed wat ik nu precies waar moest invullen. Of waar ik de btw nu allemaal precies voor mocht aftrekken. Ik liet bakken met geld liggen (weet ik nu pas).

Ik heb altijd zo'n weerstand gehad met tijd besteden aan mijn zakelijke administratie. Ik vond het stom, saai, tijdrovend. Kortom: zonde van mijn tijd en energie. Maar tegelijkertijd had ik niet voldoende inkomen voor een (dure) boekhouder. En vond ik eigenlijk dat ik als 'controlfreak' zelf toch minstens moet weten hoe het allemaal zit met mijn eigen geld, voordat ik het uitbesteed aan een ander.

Deze online cursus kwam als geroepen. Ik had net ervoor een huilmoment gehad omdat ik me zo verloren voelde als het op mijn financiën aankwam. Alles rondom belastingen is zó niet mijn Zone of Genius.

De cursus werkt super intuïtief. De stem van Patricia is heel erg fijn om naar te luisteren. En elke video legt stapje voor stapje uit hoe alles precies werkt. Sommige dingen wist ik al. Maar bij heel veel dingen ging er ook een wereld voor me open. Ik realiseer me nu dat het vaak de kleine 'weetjes' zijn die me veel geld kunnen besparen.

Na 1 kwartaalaangifte had ik de aanschafprijs van de cursus er al ruimschoots uit. Alleen al het super overzichtelijke Excel-bestand waarin je alles invoert is het aanschafbedrag al meer dan waard. Wat heb ik lang naar zoiets gezocht toen ik net startte als ondernemer!

De cursus bevat kennis en informatie die je je leven lang kunt toepassen. Als ik even niet meer precies weet hoe het ook alweer zat, pak ik gewoon de betreffende video er weer even bij. Het neemt zoveel onzekerheid bij me weg, zo van: "doe ik het wel goed!?" en "maak ik geen foutjes die me stiekem heel veel geld kosten?"

Ik ben niet snel enthousiast over iets, maar hierbij zeg ik echt: get it while you can voor deze prijs! Ik zie deze cursus echt als een musthave voor iedere (startende) ondernemer.

SUZANNE BEUKEMA  //  Feminine Power Coach


Chat openen
Hey! Waar kan ik je mee helpen?