Content Club Membership
Jouw content klaar (en ingepland)

Online zichtbaar zijn als ondernemer

Je wéét dat je aanwezig moet zijn op sociale media. Maar soms gaat er weer een dag voorbij zonder te posten. Zonde!

Maar wat plaats je dan? En gaan mensen het wel lezen?

Zichtbaar zijn is een must, maar op een dag heb je wel meer te doen dan de hele tijd bezig zijn met je content. Hoe zou het voor je zijn als je content klaar is, afgestemd op wat jouw doelgroep wil lezen en vooraf ingepland, zodat jij kan focussen op andere dingen.

In de Content Club ontdek je wat je potentiële doelgroep wil lezen, hoe je de content maakt én inplant

Zonder dat het je al je tijd kost

Wat je leert

1. Hoe je jouw content maakt op een manier dat het je niet al je tijd kost.

2. Hoe je zonder al teveel technische skills tot een gaaf resultaat komt.

3. Wat jouw doelgroep wil lezen.

4. Hoe je content maakt mét en zonder AI (kunstmatige intelligentie)

5. Hoe je templates kan gebruiken in Canva (Free en Pro) en aanpast in jouw huisstijl.

6. Hoe je content creatie kan batchen en in kan plannen (gratis) zodat je nooit meer hoeft te verzinnen wat je nu weer moet plaatsen.

Wat je nog meer leert

1. Canva en Metricool gebruiken voor Free en Pro gebruikers.

2. Hoe je designs maakt in Canva (gewone posts, video’s en carrousel posts).

3. Hoe je jouw content in een handomdraai inplant op meerdere kanalen tegelijk (gratis).

4. Hoe je blogs kan schrijven in jouw eigen stijl en tone of voice met AI.

5. Hoe je jouw content vooraf klaar hebt, zonder dat het al je tijd opslokt.

Wat je krijgt

1.

Maandelijks nieuwe lessen

De lessen verschijnen automatisch in de leeromgeving elke maand, zodat je op de hoogte bent van alle nieuwe technieken en wat er werkt op sociale media.

Elke maand is er een content creatie uurtje waar je aan kan schuiven bij andere ondernemers om samen gericht aan je content te werken.

Jouw stok achter de deur om te gaan doen!

2.

Modules
 • Canva CleanUp training (twv 12,-),
 • Content Kalender 2024 (twv 37,-),
 • Blogs for Business met Chat GPT training (twv 49,-).
 • ChatGPT Toolkit (twv 49,-).
 • Starten met Canva
 • Starten met Metricool
 • MidJourney Basics

  Je krijgt direct toegang tot de modules.

3.

Werkboek + GPT

Het Content Framework werkboek zodat je meteen je content uitgedacht hebt op basis van echte zoekgegevens van jouw potentiële klanten (zelfs als je nog niet weet wie dat zijn).

Bonus: Het verkorte framework is er ook in Google Sheets om snel overzicht te krijgen.

Bonus: Voor de ChatGPT 4o gebruikers is er een speciale GPT die je helpt met jouw specifieke content maken zodat je zelf bijna niets meer hoeft te doen.

Wat je kan verwachten in het Membership

De lijst blijft groeien, maar dit is wat je sowieso krijgt:

Canva Clean-Up Training twv € 12,-

Organiseer jouw Canva account (of dat van je klant) als een pro.

Multi-Channel Content Kalender 2024 twv € 37,-

Met 520+ Content ideeën heb je geen inspiratie meer nodig. Plan moeiteloos jouw content voor diverse kanalen.

Blogs for Business met ChatGPT twv € 49,-

Leer wat jouw bezoekers willen lezen en hoe je met blogs hoger in de zoekresultaten komt. Ontdek hoe je AI inzet om al het onderzoek voor je te doen en de beste blogs op je scherm te toveren, zélfs als je van nature geen schrijver bent.

ChatGPT Toolkit twv € 49,-

Dit is Trisha's persoonlijke collectie aan prompts voor ChatGPT die je kan gebruiken om content te maken, product onderzoek te doen en nog veel meer. Mijn favoriet? Hoe je een bestaande blog overtreft - en dat hoeft er niet een van jezelf te zijn ;)

Content framework + gpt

Met het content framework ga je op zoek naar de content die jouw bezoekers willen lezen, door dit framework toe te passen zit je geen dag zonder ijzersterke content. In de zoekresultaten zullen je site en je sociale kanalen steeds hoger geplaatst worden dankzij de Google's Helpfull Content Update. 

Met de GPT wordt het onderzoek volledig voor je uit handen genomen en krijg je hulp bij het invullen van je framework.

30 dagen content sprintplan voor starters

Weet je niet waar je moet beginnen? Met het 30 Dagen Content Sprintplan voor Starters zijn de eerste 30 dagen al voor je uitgewerkt. Je leert wat je kan plaatsen en waarom dit waardevol is. Na deze 30 dagen is je algoritme voldoende gevoed om je strategie verder uit te gaan werken.

60 dagen content sprintplan

Heb je een tijd niet gepost of heb je weinig sales via je sociale media? Met het 60 dagen Content Sprintplan zet je jouw account klaar voor engagement, groei en sales. Na deze 60 dagen heb je jouw nieuwsbrievenlijst afgestoft, ben je super zichtbaar en kan je beginnen met je promoties voor sales op je sociale kanalen.

Canva templates

In de Content Club weten we dat het maken van een post of reel vanaf een blanco scherm een uitdaging kan zijn. Met de groeiende collectie templates maak je in no time jouw eigen posts in huisstijl. Ook te gebruiken met een gratis Canva account.

Starters gidsen

Ben je nieuw in het gebruiken van bepaalde software? Er staan starterstrainingen van o.a. Canva, ChatGPT, Metricool en MidJourney voor je klaar.

Creatie uurtjes

Als ondernemer kan het een uitdaging zijn om tijd vrij te maken om aan je eigen posts te werken. Met de creatie uurtjes heb je een afspraak in je agenda om samen aan je content te werken met andere ondernemers via Zoom. Elke maand kan je in de agenda het tijdstip vinden van onze volgende afspraak. Zijn er meetings op een tijdstip dat je niet kunt? Geen zorgen, de opname staat voor je klaar in de leeromgeving.

Community

Loop je vast of zoek je gewoon de gezelligheid van andere ondernemers? In de leeromgeving tref je de community waar je terecht kunt met je vragen, een verzoek kan doen om feedback of gewoon kan connecten met andere ondernemers.

Hoe het werkt:

Content Club Membership is een maandelijks opzegbaar programma.


De eerste maand betaal je € 27 incl btw, elke volgende maand is € 11,- incl btw. Je kan in je account zelf het lidmaatschap opzeggen indien je dit wenst.

 1. 1
  Je krijgt direct toegang tot alle modules in de training. 
 2. 2
  Elke maand komen er nieuwe lessen bij. Zolang je lid blijft krijg je toegang tot de nieuwe lessen en behoud je de toegang tot de content.
 3. 3
  Regelmatig zullen we content creatie uurtjes inplannen online, waar je onder leiding van Team Trisha deel kan nemen en aan jouw content kan werken.

Praktische info

Cursustijden

De lessen staan in de leeromgeving, de creatie uurtjes worden vooraf aangekondigd. Hoe meer leden, hoe vaker er uurtjes worden gepland.

Investering

€ 27,- incl. btw voor
de eerste maand,
daarna € 11,- per maand.

Niveau

Geschikt voor alle niveau's.

Veelgestelde vragen

Welke content gaan we maken?

In de content club leer je zowel wat je website bezoekers willen lezen, als potentiële klanten op sociale media.

We focussen ons op o.a. afbeeldingen genereren met AI (MidJourney, DALLE-3 en meer), posts ontwerpen met Canva, sociale media posts (foto's met tekst, carrousels en video zoals reels) en blogs schrijven met als doel hoger in de zoekmachines te komen.

wat is de investering?

Content Club Membership is een maandelijks opzegbaar programma.

De eerste maand betaal je € 27 incl btw, elke volgende maand is € 11,- incl btw. Je kan in je account zelf het lidmaatschap opzeggen indien je dit wenst.

Voor wie is de Content Club bedoeld?

Het Content Club Membership is speciaal voor ondernemers, ongeacht je branche of niche. Denk aan virtual assistants, coaches, therapeuten, makelaars, trainers, auteurs, social media managers, eigenlijk iedereen die online zichtbaar wil worden en blijven.

Mag ik de templates en content ook gebruiken voor klanten?

Je licentie van de Content Club is geldig voor 1 ondernemer. Als jij eigenaar bent voor meerdere bedrijven dan kan je de Content Club voor al je ondernemingen inzetten. Ben je VA en wil de de templates etc ook voor je klanten gebruiken, dan kan je het beste nog een keer het lidsmaatschap afsluiten onder hun naam. Wat je hebt geleerd mag je uiteraard wel zelf toepassen bij je klanten.

Moet ik nog veel software hiernaast aanschaffen?

Nee, de meeste tools die we bespreken hebben een gratis plan waarmee je prima uit de voeten kunt. Canva Pro is wel een aanrader om te nemen (ongeveer 12,50 per maand). ChatGPT Plus (20,- per maand) kan een uitkomst zijn als je dit veel wil gaan gebruiken. Andere tools zijn optioneel omdat je het zelf graag wilt. De meeste lessen in de Content Club zelf kan je gebruiken zonder bijkomende kosten.

Kan ik vragen stellen?

Jazeker, in de leeromgeving is er een speciale community waar je kan connecten met de andere deelnemers. Daarnast kan je hier al je vragen stellen en feedback vragen voor je content.

Wat zijn de creatie uurtjes?

De creatie uurtjes zijn online Zoom sessies waarbij je in kan loggen en aan de slag gaat met het maken van je content. Zie het als een vaste afspraak in je agenda waarbij je aan jouw content gaat werken.

De creatie uurtjes worden begeleid door een van de leden van Team Trisha.

Ik ben al lid van Boost je bedrijf plus, heb ik dit dan nodig?

Het Content Club Membership staat volledig los van Boost Je Bedrijf Plus. We hebben gemerkt dat het vooral lastig is voor sommige ondernemers om zich ertoe te zetten om de content te maken en consistent zichtbaar te zijn. Met dit losse membership heb je een stok achter de deur om aan de slag te gaan - en krijg je steeds weer nieuwe inspiratie voor jouw content.

Ik volg al bijna alles van trisha, is dit dan nog iets voor mij?

Ja, zeker! In de Content Club leer je ook gloednieuwe content waar nog geen training over gemaakt is voor de leeromgeving. De nieuwste trends, wijzigingen in de platformen en krijg je templates die uniek zijn voor dit programma. Daarnaast zijn wij je stok achter de deur met de creatie uurtjes, zo kan je het daadwerkelijk DOEN ook inplannen :)

Hoe werkt het als ik wil opzeggen?

Jammer dat je weggaat! In jouw account in de leeromgeving kan je aangeven dat je graag wilt opzeggen. Doe dit minimaal 7 dagen voor de verlenging om te zorgen dat je opzegging de incasso niet kruist. Je kan ook een mailtje sturen naar team@trisha.nl, je hoeft geen reden op te geven - al vinden we het natuurlijk wel fijn om te weten waarom je niet meer mee wilt doen.

Chat openen
Hey! Waar kan ik je mee helpen?