Boost Je Bedrijf Online Programma voor meer online zichtbaarheid

Met BoostJeBedrijf V2.0 zet je jouw bedrijf klaar voor online succes met begeleiding in de vorm van live groepscalls waarin je al je vragen kunt stellen.

Het Boost Je Bedrijf Online programma is opgebouwd in diverse modules. Je kan de roadmap volgen of zelf kiezen waarmee je het eerst aan de slag gaat.

Zie het als een soort Netflix maar dan om te leren en jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Eenvoudige, praktisch toepasbare stappen om jou en je bedrijf online zichtbaar te maken. 

De aanschafprijs betaal je eenmalig, je blijft toegang houden tot de leeromgeving en live calls!

Nieuw: Boost Je Bedrijf V2.0

Wil jij Online Zichtbaarder worden?

Leer alles wat er nodig is om online écht zichtbaar te worden en op te vallen in jouw vakgebied.

Deze uitgebreide, stap-voor-stap online cursus
die is ook goed te volgen is als je totaal niet technisch bent.

Schrijf je hier direct in

Wat kan je verwachten van BoostJeBedrijf V2.0?

 • Leer je bedrijf online zichtbaar maken en je omzet te verdubbelen
 • Leer met slimme en snelle tips maximale aandacht te krijgen op internet voor jouw product of dienst
 • Optimaliseer je website, zet effectief sociale media in en leer mijn technieken zoals ik ze ook in zet bij mijn grotere klanten
 • Alles in jip-en-janneke-taal, begrijpelijk, to-the-point en snel - zelfs als je helemaal niet technisch bent
 • Ondersteuning voor je vragen tussendoor in de community zodat je nooit zomaar vastloopt

1

Fase 1: Voorwerk

Je start met de basis en zorgt dat je de rust en ruimte creëert (in je agenda én in je hoofd) om aan je bedrijf te werken.


Je stelt duidelijke en haalbare doelen en krijgt de tools om ze ook echt te halen en hoe je het organiseert in je (vaak al te drukke) werkdag.

2

Fase 2: De basis

Terug naar de tekentafel, neem je verdienmodel en bedrijfsplan onder de loep, organiseer je bedrijf en krijg inzicht in je cijfers (zowel financieel als analytisch).


Met een duidelijk plan van aanpak kan je jouw gewenste omzetdoelen halen, zonder te twijfelen of wat je doet wel het juiste is.

3

Fase 3: Je salesfunnel

Je salesfunnel krijgt veel meer aandacht in deze training, werk je unieke hoofdaanbod kristalhelder uit met de nieuwe lessen, sluit je weggever en je instapaanbod aan en laat je lijst groeien.


Conversies genereren, sales pages maken, integratie en optimalisatie zijn onmisbare schakels in dit proces waar we extra aandacht aan gaan besteden tot je funnel staat én werkt voor je.


Automatiseer je mails tot het punt dat je ze in kan zetten als een extra verkoper in je team waardoor je straks warme leads hebt als het tijd is om te lanceren.


Je contentstrategie gaan we neerzetten zodat je regelmatig nieuwe content hebt en daar je lijst mee kan warm houden. Leer bloggen, ads maken en zichtbaar worden op sociale media.

4

Fase 4: Lanceren

In de Lanceerfase leer je over challenges, webinars, live lanceren en evergreen lanceren (hierbij is je product het hele jaar te koop) zodat je zelf je piekmomenten in omzet kunt plannen.


5

Fase 5: Projectplanning

In de Projectplanning fase leer je wat heeft gewerkt voor je, wat je kan herhalen en hoe je dit inplant, eerst per kwartaal en daarna voor het hele jaar.

Met de vooraf uitgeschreven stappen voor verschillende projecten zie je precies wat je moet doen voor welk project (denk aan een webinar, lancering, blog schrijven) zodat je niet overmand wordt door overwhelm maar ook echt stappen maakt.


Plan je kwartaal vooraf zodat je precies weet wat je wanneer moet doen en vertaal dit vervolgens naar je jaarplanning zodat je je doel duidelijk voor ogen houdt en focus op groei.

Bonus 1

Funnel Training

In deze training leer je wat funnels zijn en hoe je deze kan inzetten. Maak je break-even funnel zodat je na het aanvragen van een weggever een band opbouwt met jouw (potentiële) klant op de automatische piloot.

Bonus bij Boost Je Bedrijf V2.0 - t.w.v. € 247,-

Bonus 2

Bloggen voor meer traffic

Je hoeft geen copywriter te zijn om goede blogs te kunnen schrijven. In deze training krijg je 26 templates voor het schrijven van converterende blogs die zorgen voor meer verkeer naar je website en je e-maillijst laten groeien.

Bonus bij Boost Je Bedrijf V2.0 - t.w.v. € 247,-

Bonus

Maak je eigen website met WordPress Basics

In deze gloednieuwe online training leer je zonder technische voorkennis, stap voor stap, in je eigen tempo hoe je een WordPress website bouwt.


Wil je producten, workshops of e-books verkopen, dan heb je ook een webshop nodig. In de speciale WooCommerce module leer je hoe je zelf eenvoudig je producten aanmaakt en kan verkopen.

T.w.v. € 247,-

boost je bedrijf - V2.0

 € 1497 795
incl btw/termijnen mogelijk

 • Direct toegang
 • Onbeperkte tijd toegang tot de training
 • Eenmalige aankoop
 • 3x per maand Live calls, zo lang als je wilt
 • Community van gelijkgestemde ondernemers
 • Bonus: WordPress Basics
 • Bonus: Funnel Training
 • Bonus: Blog Training

Betaling in 6 of 12 maanden is ook mogelijk.

Onbeperkte tijd toegang

Leer in een tempo dat past bij jouw schema. Je toegang is onbeperkt en alle modules zijn onafhankelijk van elkaar te volgen.


Je krijgt automatisch toegang tot de updates en nieuwe lessen.

Wat anderen zeggen...

Wie ik ben?..

Patricia van der Stek

Maar je kent me wellicht beter als trisha. Mijn expertise ligt op het helpen van kennisondernemers, coaches en consultants om klanten naar zich toe te trekken wanneer ze die nodig hebben.


Ik werk met ondernemers die meer klanten willen, meer inkomen wensen en meer controle willen over de omzet die ze maken in verhouding tot de uren die zij werken.

Dit bereik je door een optimale (online) zichtbaarheid en het slim inzetten van de tools en kanalen die je voor handen hebt.

Vaak gestelde vragen

Hoe lang blijf ik lid?

Je lidmaatschap is onbeperkt. Voor de eenmalige actieprijs blijf je zo lang lid als je wilt.

Krijg ik ook updates / nieuwe lessen?

Yes! Het programma wordt nog steeds uitgebreid. De nieuwe lessen worden aangekondigd in het weekoverzicht en automatisch aan de ledenomgeving toegevoegd.

Kan ik ook vragen stellen?

Je kan sowieso terecht in onze hechte community van bijna 200 ondernemers.

Daarnaast is het ook mogelijk om in de Q&A sessies live je vragen te stellen. De data hiervoor staan in de community aangekondigd.

Een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan even een mail naar trisha@trisha.nl

© 2021 trisha.nl - Alle rechten voorbehouden