Succesvol ondernemen met AI

DatUM & tijd

Vr 20 sept | 12:30 - 18:00

Locatie

Schiedam

Prijs

€ 97,- incl btw

101
Dagen
:
 
17
Uren
:
 
20
Minuten
:
 
50
Seconden

You missed out!


In de snel veranderende wereld van vandaag is het een uitdaging om als bedrijf zichtbaar te blijven, nieuwe klanten te bereiken, en marktaandeel te winnen en te behouden. Bovendien kan de overvloed aan mogelijkheden en het steeds veranderende technologische landschap overweldigend zijn.

Links en rechts zie je waarschijnlijk al ondernemers die de GPT technologie omarmd hebben en veel meer omzet maken, personeel efficiënter inzetten en meer doen in minder tijd.

Blogs schrijven, mails beantwoorden offertes uitbrengen, stukken samenvatten, actielijsten automatisch laten maken - allemaal tijdsbesparingen die je kan inzetten voor jouw bedrijf.

Als je niet mee gaat in de AI revolutie, riskeer je achter te blijven, terwijl je concurrenten vooruit gaan. Het is belangrijk om dit te erkennen en actie te ondernemen...

Maar waar begin je?

Een baanbrekend event, speciaal voor Ondernemers

Hier ontdek je hoe AI jouw onderneming kan versterken en verbeteren.


Wat als je AI kon inzetten om je zichtbaarheid te verhogen en je bedrijfsresultaten te verbeteren? Met Succesvol Ondernemen met AI krijg je de kans om te leren, te netwerken en samen te werken met gelijkgestemde ondernemers, terwijl je geniet van een ontspannen afsluiting met drankjes. 


Dit alles voor slechts €97 (incl. BTW)!
Live event 20 sept  Succesvol Ondernemen met AI


Is dit iets voor mij?

Je vraagt je misschien af: "Kan ik dit wel? Is AI niet te technisch voor mij?" We zullen je stap voor stap begeleiden om deze nieuwe technologie te begrijpen en toe te passen in jouw bedrijf.

Uiteindelijk leer je hoe je marktaandeel kunt pakken, zichtbaar kunt blijven, nieuwe klanten kunt bereiken en niet overweldigd raakt door het snel veranderende technologische landschap.

We zullen ook ingaan op het belang van systemen en processen, en hoe je prioriteiten kunt stellen.

Wat je leert tijdens Succesvol Ondernemen met AI

Stel je eens voor: je hebt de kennis en tools om AI te gebruiken om meer klanten aan te trekken en je omzet te verhogen. Je hebt een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die je ondersteunen en met wie je kunt samenwerken.

Dat is precies wat dit event je kan bieden.

Talk Trisha

Patricia van der Stek (trisha) zal je alles leren over het effectief inzetten van GPT technologie zodat je de concurrentie voor blijft, je bedrijf efficiënter runt en wat je kan doen om meer marktaandeel (en dus klanten te krijgen).

Volg de nieuwe ontwikkelingen op de voet en leer waar voor jou extra winst te behalen is.

Talk Ricardo

Ricardo leert je hoe je jouw prioriteiten kunt stellen en waar er direct actie kan worden ondernomen. Met de vele kansen die AI je biedt is het makkelijk om overweldigd te raken en door de bomen het bos niet meer te zien.

Je leert welke systemen en processen je kan implementeren om zo efficiënt mogelijk aan de slag te kunnen.

Netwerken

Na de workshop het je de mogelijkheid om met andere ondernemers te netwerken en te sparren over de inspiratie die je zojuist hebt opgedaan.

Breid je netwerk uit met verschillende interessante ondernemers en versterk erlkaar.

Borrel

Tijdens het netwerken mogen een hapje en een drankje uiteraard niet ontbreken om in een ontspannen sfeer nog even tot rust te komen voordat je weer aan de slag gaat met het implementeren van al je nieuwe ideeën.

Wie wij zijn

Ricardo Nielsen

Meer winst door hypnose

Ricardo is een spreker en expert op het gebied van mindset en hypnose heeft uitgebreide ervaring met het coachen van grote en kleine ondernemingen.

Ricardo zorgt ervoor dat je niet overweldigd raakt van alle mogelijkheden maar direct de kansen ziet en actie kan ondernemen.

Patricia van der Stek

trisha.nl

Trisha is een spreker en expert op het gebied van technologie en AI toepassingen en geeft hierin les aan ondernemingen in diverse branches en niches.


Trisha leert je alle mogelijkheden te zien voor jouw onderneming zodat jij de kansen kan grijpen die AI je kan bieden in een snel veranderende markt.

Toegang event

97

Prijs incl. btw. Inclusief borrel

Workshop, netwerken & borrel

Ben je erbij? Vr 20 sept 2024 -
Succesvol Ondernemen met AI

We willen je graag uitnodigen om deel uit te maken van deze geweldige ervaring. Tijdens dit event ontdek je hoe je de ondernemers mindset kunt bevorderen en hoe je AI, met name GPT-technologie, kunt gebruiken om je bedrijf beter zichtbaar te maken.

Naast deze waardevolle lessen, heb je ook de kans om te netwerken en ideeën uit te wisselen met andere vooruitstrevende ondernemers en af te sluiten met een gezellig drankje.

Het evenement vindt plaats op vrijdag 20 sept in Schiedam, van 12:30-17:00 uur, met een uitloop tot 18:00 uur. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.


Wil je er graag bij zijn maar schikt deze datum je niet?
Schrijf je dan hieronder in op de wachtlijst en we geven je een seintje zodra de nieuwe datum bekend is.

Chat openen
Hey! Waar kan ik je mee helpen?